La farmàcia

Sobre nosaltres

La farmàcia del barri té història

La farmàcia està situada al barri d’Horta tocant a la Serra de Collserola. El primer farmacèutic del que tenim constància és el Sr. J. Torres Castellà que va establir la farmàcia al carrer Feliu i Codina, 49 bis de Barcelona.

L’any 1962 va haver un canvi de possessió i va adquirir la farmàcia el Sr. J. Badimón Aguilar que es va traslladar al número 45-47 del mateix carrer.

Desprès de dos canvis de titularitat, el 6 d’abril del 2016 la farmacèutica actual va tenir l’oportunitat d’adquirir el traspàs i portar a terme el seu somni.

Libros de farmacología

Equip

Actualment som un equip molt dinàmic format per dues farmacèutiques i una auxiliar. Amb més de 15 anys d’experiència, estem en contínua formació per oferir el millor servei als nostres pacients.

Ens preocupem per conèixer els nostres clients i donar-los una atenció farmacèutica de qualitat.

Ens mou poder aportar la nostra professionalitat més enllà de la salut de les persones del barri, en aspectes com l’atenció a les condicions i circumstàncies de com es viu al barri. En aquesta línia d’acció, formem part de diversos programes i iniciatives:

Logo Radars

Programa Radars

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de persones grans. Hem volgut participar en aquest programa perquè tenim molt contacte amb la gent gran del barri i si detectem que algú es troba en situació de risc poder ajudar-lo a que formi part del programa..

El programa actua en 4 punts clau:

  1. Tenen taules Radars: espais de trobada i intercanvi entre persones grans, persones voluntàries, serveis i entitats del barri on es planifiquen les estratègies i accions que es duran a terme.
  2. També tenen una Plataforma de Seguiment Telefònic: realitzen trucades a les persones ateses per Radars per fer un seguiment de la seva situació i vincular-los al barri.
  3. Consten d’Acollides i acompanyaments: accions puntuals per facilitar la participació de la gent gran en els esdeveniments del barri.
  4. d) Fan Difusió: motiven un procés de transformació al barri mitjançant accions per a dur a conèixer el projecte.
Logo sigre

Disposem d’un Punt Sigre

on els usuaris poden portar medicaments caducats o que no facin servir, caixes de medicaments i envasos buits.

Que no es pot dipositar en el punt Sigre? Agulles, termòmetres, gases, productes químics, radiografies, piles, mascaretes o tests covid.

D’aquesta manera promovem el reciclatge dels materials dels envasos evitant la tala d’arbres. Protegim el medi ambient evitant que els medicaments arribin a la fauna i a la flora del nostre planeta.

I col·laborem en aprofitar l’energia que contenen les restes dels medicaments (excepte dels citotòxics i citostàtics) fent-los servir com a combustibles en plantes industrials.